Elektronica

Bizzix is specialist op gebied van Apple accessoires

bizzixVandaag wil ik het gaan hebben over opladers, zowel voor telefoons als laptops. Dit met name voor het merk Apple. Wanneer je hier online op naar zoek gaat vind je zeer veel nagemaakte producten met slechte kwaliteit. Gelukkig voor jullie weet ik een site die Apple producten levert van hoge kwaliteit, namelijk Bizzix. Nu zal niet iedereen deze webshop kennen, maar dat geeft ook niks. Het gaat erom dat zij goede producten leveren.

Elke Macbook die je bij Apple koopt heeft een garantie van één jaar of 100 cycli op de accu. Bij vrijwel elke laptop kun je de oude batterij gewoon losklikken en hier een nieuwe plaatsen en sommige gevallen moet er een schroevendraaier aan te pas komen. Wanneer je de nieuwe Macbooks hebt is dat altijd het geval. De batterij zit namelijk intern, dus moet je hier een speciale schroevendraaier voor hebben.

macbook lader

In de meeste gevallen is dit niet nodig, omdat deze laptops een lange levensduur hebben. Echter wanneer je intensief gebruik kan het inderdaad voorkomen. Zoals bij mij, ik had laatst dus een nieuwe accu nodig. Deze had ik dus besteld via de hierboven genoemde webshop.

Voor mensen met een nieuwe Iphone 6

apple kabelWanneer jij een iPhone 6 hebt een een nieuwe oplader nodig hebt, kan dit ook eenvoudig besteld worden via bizzix.nl. Zij leveren goedkoop randapparatuur voor Apple, dit terwijl de kwaliteit net zo goed is.

De reden hiervoor is dat hun de producten zelf ontwerpen. Op deze manier kunnen zij de betrouwbaarheid garanderen. Hun laten zich dan ook kenmerken door een hoge aftermarket te hebben. Je kunt hier natuurlijk ook terecht voor accessoires voor de iPhone 4, 4S of 5, 5S. Verder is het interessant om te weten dat zij de levering gratis doen. ZO kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en krijg je gewoon de prijs van te voren te zien.