Interieur

Boxspring

We vonden de website erg betrouwbaar en er stond veel informatie over boxsprings op de website vermeld. Zo wisten we goed waar we op moesten letten bij het selecteren van een boxspring met de juiste slaapcomfort en de beste kwaliteit. We hebben de teksten uiterst serieus genomen bij het kopen van de boxspring.

stockholm_elektrisch_actieIk zelf zit voor mijn werk bijna heel de dag op de weg. En naar een hele dag in de auto te hebben gezeten heb ik best last van mijn nek en rug. En hierdoor had ik vaak problemen met het instappen en het omrollen in mijn huidige bed. Dit zijn vooral punten waar ik op heb gelet bij het kopen van een nieuw bed.

Het bed dat we hebben besteld is al hoger dan mijn huidige bed, dit is makkelijker met instappen omdat ik dan makkelijk op de rand kan gaan zitten om zo dan te gaan liggen. Ook hebben we gekozen voor een goed ondersteunend matras dit maakt het makkelijker met omrollen.

hotelbedden_boxsprings-v3De winkelier heeft me erg goed geholpen en de keuze was reuze. Het was erg fijn om tijdens de koop iemand in de buurt te hebben die ook werkelijk verstand had van boxspring bedden. Persoonlijk was ik er nooit achter gekomen welke samenstelling het beste bij mij zou passen.

Het was erg fijn hoe het bedrijf met ons te werk ging. Ze hielpen goed en konden de juiste adviezen bieden. Voor iedereen die op zoek is naar een mooie boxspring, neem eens een kijkje bij dit boxspring bedden speciaalzaak.