website'

Magento gemakkelijk een webshop maken!

1 Ik ben al een poos bezig met mijn eigen webshop, deze heb ik helemaal zelf opgesteld met een programma genaamd Magento. Met dit programma kan je een website van begin tot eind installeren, online zetten en onderhouden. Voor mensen die willen ondernemen is dit ideaal je kunt namelijk zo je eigen webshop webwinkel starten. Het enigste wat je hoeft te doen is naar de website gaan, een account maken en betalen. Als je dit hebt gedaan kan je een eigen webshop opbouwen door een domeinnaam te kiezen. Alles is gemakkelijk te beheren door dat je kan inloggen en dan meteen achter de schermen komt van je website. Hier kun je dan bijvoorbeeld kleuren aanpassen lettertype of een nieuw product toevoegen met foto en al.

Heel goed te begrijpen

Ik werk zelf nu al een lange tijd met Magento en ik moet zeggen dat het echt heel gemakkelijk en duidelijk is. Het voordeel is ook als je iets niet snapt dat je dan gelijk contact op kunt nemen. Dit kan via je eigen pagina waar je inlogt of gewoon bellen via de home page van de website. De mensen die werken bij dit bedrijf zijn echt heel behulpzaam en zullen je graag helpen. Ze leggen alles van begint tot eind uit als je ergens niet mocht uitkomen.

Een top bedrijf

Wat mij betreft is dit echt een top bedrijf en zou ik het iedereen aan willen raden die zaken wilt doen. Ik hoop dat jullie wat aan deze tip zullen hebben!2