zorg

Een keramische urn; Uniek, Duurzaam & Prijsbewust.

Wij begrijpen dat de zoektocht naar een passende urn moeilijk & emotioneel kan zijn. Om u actief te ondersteunen binnen het oriëntatieproces, zetten wij enkele mooie urn materialen centraal binnen een reeks van blogartikelen. Dit keer het materiaal ‘keramiek’.

 

De mogelijkheden van keramiek zijn enorm en indien u kiest voor een urn van keramiek, heeft u de keuze uit een diversiteit aan vormen, kleuren, bewerkingen, groottes, inhoud varianten en stijlen. Een van de voordelen van keramiek is het feit dat iedere urn uniek is, aangezien de tint door het bakproces nooit helemaal gelijk is. Ook het personaliseren is veelal goed mogelijk indien u kiest voor keramiek, waarbij het aanbrengen van een gravure in de meeste gevallen een optie is. Ook de mogelijkheid tot zowel binnen als buiten plaatsing is een positieve eigenschap van keramiek, waarbij veel keramische urnen geschikt zijn voor buiten plaatsing. LET OP: Keramiek is een extreem duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal, maar niet iedere urn is geschikt voor buiten plaatsing. Zeker de gedecoreerde & bewerkte urnen zijn veelal gevoeliger voor buitenplaatsing. Wenst u de urn buiten te plaatsen, vraag dan altijd specifiek naar de (on)mogelijkheden van buiten plaatsing.

 

Over UitvaartUniq.nl.uitvaartuniq

 

UitvaartUniq.nl; Prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie houten urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.